Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
 
Наш опрос
Лучший украинский вратарь на сегодняшний день
Всего ответов: 207
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2011 » Март » 21 » Первая лига. "Львов" - "Крымтеплица" 2:1
14:46
Первая лига. "Львов" - "Крымтеплица" 2:1

Пропустивши прикрий гол наприкінці першого тайму, футболісти «Львова» зуміли досягти позитивного для себе результату


«Львів» - «Кримтеплиця» Молодіжне 2-1 (0-1)

20-те березня 2010 року (неділя), 21-й тур 20-тих Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів ПФЛ у Першій Національній лізі

Львівська обл., Старосамбірський р-н., м. Добромиль, стадіон «Лафорт Арена», температура повітря 7 градусів за Цельсієм, к-ть глядачів – 1700 чоловік.

Молодіжне (кольори – комбіновані червоно-зелені): 21 Роман Мисак, 23 Олександр Антонюк (к), 5 Ігор Луценко (26 Платон Свиридов, 23), 18 Павло Щедраков, 2 Віталій Візавер, 15 Дмитро Трухін, 11 Ігор Зубко, 13 Станіслав Печенкін (24 Редван Мемешев, 74), 4 Володимир Романенко, 14 Віталій Саранчуков (9 Юрій Бровченко, 82), 25 Роман Свінціцький. Запасні: 1 Сергій Вокальчук, 7 Віталій Старовик, 20 Володимир Симончук, 10 Сергій Мельник. Головний тренер – Олександр Севідов.

Львів (кольори – білі): 46 Богдан Когут, 4 Вадим Жук, 8 Іван Білий (к), 5 Данило Лазар, 21 Андрій Мостовий, 9 Євгеній Чепурненко, 6 Віталій Грицай, 17 Тарас Яворський (24 Олег Маїк, 91), 22 Володимир Танчик (18 Сергій Шаповал, 80), 10 Роман Мочуленко (2, Ярема Каваців, 89), 15 Михайло Сікорський (20 Ігор Мельник, 60). Запасні: 12 Богдан Колядюк, 11 Ігор Семенина, 19 Валерій Матвіїв. Головний тренер – Олександр Рябоконь.

Голи: Мачуленко, 47, Яворський, 68 - Свінціцький, 43

Попередження: Мачуленко, 86, Каваців, 90+3 - Романенко, 31, Саранчуков, 37, Мисак, 67, Щедраков, 73

Арбітр – Андрій Кузьмін (Миколаїв)

Асистенти: Володимир Олександренко (Вінниця), Олег Дробітько (Полтава)

Резервний суддя – Ярослав Біць (Львів)

Інспектор ФФУ – Роман Гамаль (Чернівці)

Перед початком зустрічі газон добромильського стадіону окропили священною водою святі отці різних конфесій і трапилось диво, похмурі карпатські хмари розійшлись та виглянуло сонечко, хороший знак, чи не так? А потім команди вийшли на арену вже традиційно під звуки пісні Тіни Тернер «The Best». Так, городяни в цьому матчі були кращими!

Гру обидві команди розпочали жваво, без традиційної для перших хвилин розвідки. На шостій хв. Мачуленко швидко увійшов у штрафний «тепличників», але вдало завершити атаку не зміг. Червоно-зелені відповіли швидкісним рейдом лівим флангом і не точним пасом Свінціцького. Через хвилину захисники кримчан фолять на Танчику, як наслідкок – штравний у виконанні Чепурненка метрів з 25-ти – не точно. Відразу після цього потужно пробиває по воротах гостей Мачуленко – голкіпер переводить на кутовий. «Кримтеплиця» знову відповідає небезпечним ударом того ж Свінціцького й вже Богдан Когут рятує вболівальників «Львова» від неприємних емоцій, переводячи круглого, у падінні, на кутовий. Після такого жвавого початку настала більш-менш спокійна десятихвилинка, яка завершилась сольним проходом Танчика правим флангом та шикарною передачею верхом на голову Сікорському, останній пробив на силу, однак не точно. Згодом потужно здалеку пробиває Яворський – смугастий просвистів у лічених сантиметрах поблизу ближньої «дев’ятки». Гості почали фізично «підсідати», натомість господарі продовжувати турбувати їхні захисні редути: спочатку проривався правим флангом Чепурненко, м’яч у якого зумів відібрали лишень четвертий кримський гравець, що постав на шляху Чіпи. Потім сам на сам виходив Роман Мачуленко, але Романенко, спрогнозувавши цю ситуацію, не встигаючи за прудконогою львівською «десяткою», нахабно «скосив» городянина ударом по ногах з-заді, як наслідок медики надають нашому гравцю медичну допомогу, а молодіжненець бачить перед собою лише жовте світло. Гол у виконанні синьо-золотих назрівав, але…м’яч «у роздягальню» забили футболісти «Кримтеплиці», це Свінціцький, випередивши оборонців «Львова», замкнув фланговий простріл, як наслідок, 0-1. До честі місцевих уболівальників, останні почали після цього прикрого моменту щосили скандувати й гнати своїх улюбленців уперед!

На другу 45-ти хвилинку Леви вийшли з неймовірною зарядженістю на гру. Й вже на третій хв. другого тайму забиває Роман Мачуленко, пробивши з гострого кута на силу, 1-1! Після забитого м’яча, команда у білій формі нарощує обертів: Спочатку Михайло Сікорський вийшов сам на сам з Романом Мисаком і тільки неймовірна реакція воротаря гостей завадила другому забитому м’ячу, кутовий. Після виконання останнього, «снаряд» знаходить ногу Грицая і той гарматним пострілом по центру, метрів з 18-ти б’є – перекладина(!) У повітрі «запахло смаженим». Відчули цей запах і футболісти з півострова, організувавши хитромудрий удар у виконанні Трухіна, було небезпечно, але минулось. А потім на побачення з кіпером червоно-зелених виходить невгамовний Мачуленко, Роман Мисак залишає ворота, вибігає за межі свого штрафного майданчика і, наче катком, переїхав гравця «Львова». Арбітр із Миколаєва показує йому «гірчичник». Городяни готуються до виконання штрафного удару з лінії карного. До м’яча підходять двоє: автор шедевру в ворота «Кримтеплиці» у матчі першого кола Євгеній Чепурненко й віце-капітан Синьо-Золотих Левів Тарас Яворський. Ява спокійно б’є, а м’яч, наче слухняний учень, акуратно оминає стінку, зачаровує воротаря гостей і влітає у самісіньку «дев’ятку»! Оце так гол! 2-1! Відразу на наступну хвилину львівські спортсмени були просто таки зобов’язані забивати третій м’яч і, тим самим, ставити жирну крапку, але виходом 3 в 2 не скористались…Знесилені й деморалізовані гравці півдня України відповідали поодинокими дальніми й не точними ударами, як ось Саранчукова на 74-й хв. Але шкіряний, або летів мимо, або легко підкорювався голкіперу «Львова».

Після завершення матчу Леви, всі як один, підійшли до свого фан-сектору, аби подякувати відданим і невтомним уболівальникам за яскраву підтримку, як візуальну так і голосову, яку синьо-золоті фани безперебійно забезпечували протягом усього поєдинку. Гравці дякували оплесками, деякі навіть обіймались в дружньому пориві.

До честі фанів із далекого Криму, деякі з них добрались підтримувати «Кримтеплицю» аж у Добромиль, правда дещо не розрахували з часом, прибувши тільки на другий тайм. Під час футболу вони перегукувались із вболівальниками команди-господарки: "Слава Україні - Героям слава!"

Після матчу городяни були в захопленні, від приємної святкової атмосфери, що царювала на «Лафорт Арені», правда вільні місця на трибунах були, а хочеться ж, аби «яблуку не було де впасти», для кого ж грають хлопці, як не для людей?!
Просмотров: 325 | Добавил: Iverson | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск
Евро-2012
 

FootballUkraine.at.ua - Всё об Украинском Футболе

Дизайн от Storm_Shadow - icq:7096620

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz