Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
 
Наш опрос
За какой украинский клуб вы болеете?
Всего ответов: 399
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2011 » Апрель » 4 » Кварцяный: "Настрой на игру исчез после второй минуты"
13:05
Кварцяный: "Настрой на игру исчез после второй минуты"

Наставник Волыни Виталий Кварцяный пообщался с представителями СМИ после поражения своей команды львовским Карпатам.

"Вся та підготовка, увесь настрій на гру рухнули за перших дві хвилини. Нашим гравцям просто не вистачило концентрації", - сказал Кварцяный.

"Я попереджав їх, що ми поступатимемося Карпатам у швидкості. Перекрити цей недолік ми б мали за рахунок уважності, та націленості на боротьбу, і гри на випередження, адже львівські футболісти швидко переміщуються у вільні зони, закидаючи м’яч за спини захисникам".

"Для нас їхня тактика особливо небезпечна, адже у Волині немає стільки швидкісних гравців. Прикро, але у відповідальний момент футболісти забули про усі застереження і ми пропустили швидкий гол. Він нас сильно зламав. Хоча територіальна перевага лишалася за нами, але бракувало останнього пасу - не на захисників, а врозріз між оборонцями і голкіпером. Але якісного виконання пасів не було".

"Окрім того Карпати були сильніші у колективному відборі м’яча і у швидкості переходу до атаки. Ми отримали гарний урок. Але трагедію з цього робити не буду. Дещо позитивне побачив у цій грі. Просто команда втратила впевненість. Нам ніяк не вдається зачепитися за гру, за голи, результат. Деякі фактори вимальовуються. Зокрема, фактор мотивації окремих гравців. Богдан Бутко, зокрема, не грає, а дограє за Волинь. Він добуває номер у команді, хоча раніше він дихав футболом і горів на полі усі 95 хвилин. Він талановийтий гравець, але нині я на нього вплинути практично не можу. Богданові залишилося дограти два місяці, і хотілося б, аби він йшов від нас з чистою совістю".

"Проблема із захистом, ви знаєте, тягнеться ще зі зборів. У контрольних поєдинках ми багато пропускали. У нас дефіцит з виконавцями на захисних позиціях. Бута і Сімінін з травмами, тож довелося в оборону відтягнути Бутка. Ну а з центральним захисником я взагалі експериментував. Довелося Ващука повернути, бо когось кращого знайти не вдалося. Сильніші футболісти коштують серйозних грошей".

"Карпати ж команда серйозна, загартована досвідом гри на європейській арені. Вона нині прогресує, має непогану лаву запасних. Їх можна тільки привітати".

"А нам потрібно збиратися з думками. Попереду два складних поєдинки на виїзді. Зараз ми переживаємо непростий період".
Просмотров: 330 | Добавил: Iverson | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск
Евро-2012
 

FootballUkraine.at.ua - Всё об Украинском Футболе

Дизайн от Storm_Shadow - icq:7096620

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz