Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
 
Наш опрос
Лучший украинский футболист за всю историю
Всего ответов: 168
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Ноябрь » 10 » Арсенал побеждает во Львове
22:28
Арсенал побеждает во Львове

Несмотря на игровой перевес Карпат, в полуфинал Кубка Украины прошел киевский Арсенал.

Футбол багато в чому залежить від везіння. Цей матч може бути тільки підтвердженням цієї гіпотези. Але як тут не пригадати те, що виграє сильніший.

Карпати, які розпочали активніше, пропустили першими. Після втрати м’яча львів'янами на власній половині поля, гості втекли в контратаку, в результаті якої Самодін розстріляв Тлумака, вийшовши з ним віч на віЧ. Хоча до цього карпатівці вже мали кілька напівмоментів. Спочатку Кожанов вдарив вище, а згодом Авелар на добиванні не влучив у ворота киян.

Після голу гра не змінилася. Певно, Арсенал сам був здивований таким перебігом подій. Тож гра продовжилась у подібному руслі. На удари Кузнєцова та Худоб’яка, Арсенал відповідає пострілом Симоненка зі штрафного на трибуни.  На 38-й хвилині Денис Кожанов після пасу Федецького вийшов на ворота Реви, однак пробив повз них. Зі сподіваннями щось змінити в другому таймі команди пішли на перерву.

Зелено-білі продовжили матч в тому ж стилі – атака за атакою. Щоправда, зовсім не продуктивно. На табло 0:1.

На 53-й хвилині по воротам Реви здалеку пробивав Ткачук. Кіпер не без проблем врятував свою команду. Не позаздриш в такому матчі голкіперу. До того ж, дощова погода завжди не на руку стражам воріт. Маючи це на увазі, Ткачук знову вирішив перевірити реакцію Віталія, вистріливши здалеку - воротар на місці. На 69-й хвилині Карпати просто повинні були забивати заслужений гол, однак Гудима ударом з розвороту запустив шкіряного в кількох сантиметрах від стійки.

Арсенал ледь не скориставася такою навалою на власні ворота. Можна подякувати Тлумаку, який не дав Старгородському подвоїти рахунок, відбивши удар Артема.

Гол на 82-й хвилині у ворота Карпат вийшов чистої води несправедливістю. Але це аж ніяк не виправдання захисту львів’ян. Петрівський грубо помилився на фланзі і Самодіну ніхто не заважав зробити вдалу передачу на Гусєва. Далі діло техніки. 0:2 – в такому матчі, як холодний душ для команди Кононова. Удар Кожанова наприкінці матчу над перекладеною більше був схожим на агонію.

Карпати вилітають, Арсенал – в півфіналі.



Карпаты - Арсенал 0:2
Голы: Самодин, 7, Гусев, 82

Карпаты: Тлумак, Федецкий, Чечер, Тубич, Петривский, Авелар, Ткачук (Г. Баранец, 80), Худобяк, Кожанов, Габовда (Гурули, 57), Кузнецов (Гудыма, 65)

Арсенал: Рева, Ещенко, Матюхин, Шершун, Симоненко, Гусев (Хомин, 86), Грицай, Богданов, Закарлюка (Старгородский, 68), Шацких (Бартулович, 90+2), Самодин

Предупреждения: Худобяк - Богданов, Закарлюка, Грицай, Хомин

Просмотров: 403 | Добавил: Iverson | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск
Евро-2012
 

FootballUkraine.at.ua - Всё об Украинском Футболе

Дизайн от Storm_Shadow - icq:7096620

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz