Меню сайта
Форма входа
Мини-чат
 
Наш опрос
Лучший украинский футболист за всю историю
Всего ответов: 168
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2010 » Ноябрь » 28 » Волевая победа Карпат над Зарей
23:10
Волевая победа Карпат над Зарей

Уступая после первого тайма, во второй половине игры подопечные Олега Кононова отправили в ворота гостей три безответных гола.

Подолавши майже півтора тисячі кілометрів, луганська Зоря повертається до дому ні з чим. Така екскурсія, інакше цей вояж не назвеш, навряд чи припала до душі футболістам і тренерському колективу. А кому було б приємно, коли тебе так негостинно приймають? Львів’яни, проявивши певну гуманність в першому таймі, дали змогу луганчанам виграти перший тайм. Однак, оговтавшись в другому, зелено-білі забили три сухі м’ячі.

Можливо, Кононов в дечому прогадав, коли випустив в основі Тіаго, адже той нічим особливим не запям’ятався, і було помітно, що напад кульгає. В другому таймі, з виходом Кузнєцова, все абсолютно змінилося, а сам форвард оформив дубль.

Поєдинок розпочався дуже несподівано. Хвилинна стрілка не зробила й двох обертів, як Худоб’як, у своєму стилі, наніс удар здалеку і влучив прямісінько в дев’ятку. Мартищук був безсилим. Та що тут казати, такий удар не відбив би й Касільяс. Шикарний гол, а головне швидкий. Можливо, як це не дивно, й занадто швидкий, адже Карпати відразу отримали шанс для більш розкутої гри. Саме це й зіграло з ними злий жарт. Була помітна певна розслабленість футболістів, через що підопічні Чанцева декілька разів отримували простір на полі. Один з таких епізодів закінчився голом у ворота Тлумака. Взяття воріт вийшло досить курйозним. Сілюк, очевидно, навішував у штрафний майданчик львів’ян, але круглий, нікого не зачепивши, прослизнув у сітку. Звісно, можна говорити, що в офсайді був Джихані, який стояв перед Тлумаком. Але албанець м’яча не торкнувся, однак це не означає, що він не дезорієнтував голкіпера Карпат.

Другий гол у ворота Карпат став ще більш прикрим. До свистка залишалося всього нічого, як то й же Сілюк навісив, на цей раз, з лівого флангу, і влучив у Тубіча. М’яч від серба покотивя у кут воріт. 1:2 – команди пішли на перерву.

В другому таймі гра змінилася. Особливо в лінії нападу. Кузнєцов вийшов на поле на 56-ій хвилині, а вже через шість хвилин святкував гол. Після подачі Худоб’яка, Сергій виграв дуель в Мартищука, який помилився на виході, і головою відправив м’яч у ворота. 2:2 – саме з таким рахунком закінчився матч між цими командами в минулому колі в Луганську. Але, на відміну, від того матчу, тут залишалось грати ще цілих 30 хвилин, і нічия не входила в плани львівської команди.

Через пару хвилин Голодюк заробив непоганий штрафний. Щоправда, в тому епізоді Олег отримав ушкодження і споглядав за виконанням удару Чечера з-за меж поля, а згодом взагалі був замінений на Бориса Баранця. Удар у В’ячеслава вийшов непоганим. М’яч гарно летів у кут воріт, однак було помітно, що Мартищук його відіб’є кулаками. Мартищук і сам прекрасно бачив політ м’яча, але чудом не влучив по круглому і той, зрикошетивши в від його рук, влетів у дев’ятку. Після голу Зоря особливо не пручалася. Всі намагання провести хорошу атаку закінчились або офсайдом, або невдалим навісом. А пропустивши четвертий гол на 89-й хвилині, Зоря геть втратила віру в себе. Адже Худоб’як міг і п'ятого вколотити, непогано вдаривши вкінці матчу. А до цього, Ігор став асистентом Кузнєцову. Плеймейкер Карпат класно закинув м’яч за комірець захисникам Зорі і нападник опинився навпроти Мартищука. Сергій, як і личить форварду, такі моменти не пробачає.


  
Карпаты - Заря 4:2
Голы: Худобяк, 2, Кузнецов, 62, 89, Чечер, 74 - Силюк, 34, Тубич, 45+2 (в свои ворота)

Карпаты: Тлумак, Федецкий, Чечер, Тубич, Авелар, Худобяк, Годвин, Голодюк (Б. Баранец, 76), Кополовец (Г. Баранец, 56), Кожанов, Альберто Тиаго (Ковалец, 56)

Заря: Мартыщук, Каменюка, Езерский (Ковалев, 46), Полянский, Тесак, Чайковский, Семененко, Лазарович, Белый (Шевчук, 13), Силюк, Джихани (Картушов, 76)

Предупреждения: Годвин, Федецкий - Джихани, Чайковский

Просмотров: 360 | Добавил: Iverson | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Поиск
Евро-2012
 

FootballUkraine.at.ua - Всё об Украинском Футболе

Дизайн от Storm_Shadow - icq:7096620

Бесплатный конструктор сайтов - uCoz